[vc_row bg_type=”bg_color” bg_override=”full” css=”.vc_custom_1540196863936{margin-top: -90px !important;margin-bottom: 60px !important;}” bg_color_value=”#0074be”][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Design

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Programmeren

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Marketing

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Video & Foto

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Muziek

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Schrijven

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_override=”full” css=”.vc_custom_1539242583376{margin-top: -68px !important;}” bg_color_value=”#f8f8f8″][vc_column][vc_column_text]

Opdrachten waar u tijdelijk hulp bij nodig heeft?

Als ondernemer komt het vaak voor dat u klussen heeft voor een bepaalde periode. Hierbij is het voor u een uitkomst om tijdelijk iemand te hebben die dit voor u kan doen. Studenten van het MBO/HBO/WO of net afgestudeerden kunnen u hierbij helpen. Hoe dat precies zit? Wij vertellen er graag meer over.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Hoe studenten uw klus kunnen klaren

Studenten zijn leergierig, gaan mee met de snelgroeiende wereld en willen graag werkervaring opdoen. Studenten hebben talent en zijn ergens goed in. Dit talent willen zij gebruiken om extra werkervaring op te doen. Heeft u een project waar u tijdelijk mensen voor nodig heeft? Studenten zijn professionele krachten en zijn relatief goedkoper dan een professional, terwijl zij hetzelfde kunnen als een professioneel bedrijf.

U bepaalt zelf hoelang en wanneer u iemand nodig heeft. Opdracht voltooid? Dan zit u niet vast aan een medewerker die u niet kan inzetten voor nieuw werk. De student wordt dus alleen ingezet per opdracht.

U betaalt een prijs die vooraf besproken is, geen verborgen kosten. Wij monitoren het gehele project en zorgen voor een juiste uitvoering van de opdracht.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_content_box bg_color=”#f7f7f7″ box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|style:none|” padding=”padding:20px;” margin=”margin:20px;” hover_bg_color=”#eaeaea” hover_box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|style:none|” link=”url:%23|||”][vc_column_text]

WIJ HELPEN U GRAAG

Weet u nog niet precies wat wij voor u kunnen doen? Wij willen graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Uw wensen voor de opdracht. worden meegenomen bij het kiezen van een geschikte kandidaat. Zo heeft u altijd de juiste match.

[/vc_column_text][/ult_content_box][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1539244353429{border-top-width: 1px !important;border-top-color: #898989 !important;border-top-style: double !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”722″ img_size=”200×189″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_circle”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Jason, Business Manager bij Flexnemer

“Ik sta graag in contact met de business. Samen kijken wij naar de mogelijkheden om uw opdracht vorm te geven en om de flexnemer te kiezen die echt bij u past. Het behalen van goed resultaat voor de business past goed bij mijn profiel. Zullen wij samen sparren wat Flexnemer voor u kan doen? U mag mij altijd een berichtje sturen.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_override=”ex-full” bg_color_value=”#f8f8f8″][vc_column][vc_column_text]

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Studenten zijn flexibel inzetbaar en van vele markten thuis.

[/vc_column_text][vc_tta_tour style=”flat” shape=”square” gap=”1″ active_section=”1″ no_fill_content_area=”true”][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-pencil” add_icon=”true” title=”Design” tab_id=”1538560049088-252d9300-46d0″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/5″][ult_content_box bg_color=”#f7f7f7″ box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|style:none|” link=”url:%23|||” hover_box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|style:none|” padding=”padding:1px;”][vc_column_text css=”.vc_custom_1538559501745{margin-top: 2px !important;margin-bottom: 10px !important;}”]

Logo’s

[/vc_column_text][/ult_content_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sectie 2″ tab_id=”1538560049125-cc6d7ec8-fb8a”][/vc_tta_section][/vc_tta_tour][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Studenten zijn de beste optie voor een eerlijke prijs

Uiteraard kunt u als ondernemer ook aankloppen bij een bedrijf die gespecialiseerd is in uw klus. Maar waarom daarvoor kiezen als studenten hetzelfde kunnen dan wat zij doen, maar dan goedkoper?

Studenten willen graag iets verdienen naast hun studie, zij willen dat waar zij goed in zijn gebruiken om hun portfolio uit te breiden.
Hierdoor zijn studenten ook direct goedkoper dan wanneer u naar een gespecialiseerd vakman gaat. Studenten hebben een flexibele werkplek – dus geen kosten voor een kantoorpand en zijn er geen andere kosten dat een gespecialiseerd bedrijf wel heeft.

Hierdoor kunnen studenten hetzelfde werk leveren, maar betaalt u vaak al 60% minder dan een gespecialiseerd bedrijf. En dat voor hetzelfde werk.[/vc_column_text][vc_tta_accordion style=”flat” shape=”square” gap=”1″ active_section=”1″][vc_tta_section title=”Hoe kan een student goedkoper zijn?” tab_id=”1538489401893-50094edd-737dc6df-a9e9″][vc_column_text]Een student heeft de vaste kosten niet dat een gespecialiseerd bedrijf wel heeft. Maar een gespecialiseerd bedrijf hoeft niet altijd beter te zijn dan een student. Een student is namelijk creatief, meedenkend en bevindt zich in een markt dat zich snel ontwikkeld.

Kosten voor een werkplek/kantoor, bepaalde verzekeringen, vaste lasten en vaak een extra hoog uurtarief zijn voor een student niet van toepassing. De student heeft zijn eigen middelen en bepaalt zelf hoeveel de opdracht kost. Hierdoor kan een student vaak al 60% minder kosten dan een gespecialiseerd bedrijf, maar is het resultaat hetzelfde.

Daarnaast heeft een student alle aandacht voor u als ondernemer. Een student heeft minder opdrachten en meer de tijd om het beste resultaat voor u te leveren.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Hoe weet ik dat de student ook aan mijn verwachtingen voldoet?” tab_id=”1538489399401-437fc832-6279c6df-a9e9″][vc_column_text]Wij willen ervoor zorgen dat de student zijn talent in zet om uw verwachtingen te overtreffen. Studenten zijn creatief en hebben een professionele houding.

Wij kennen onze studenten. Voordat zij aan uw opdracht beginnen hebben wij namelijk al persoonlijk contact gehad met de student. Alleen wanneer de student gemotiveerd is voor uw opdracht, laten wij de student werken aan uw opdracht.

Tijdens de opdracht zijn wij aan het monitoren. Alle communicatie en de projectvoortgang gaat via ons Project Management Tool, zodat wij waar nodig kunnen monitoren hoe de opdracht verloopt.

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de student doet wat afgesproken is en dat u uiteindelijk tevreden kan zijn met het resultaat. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Dan helpen wij hierbij.

De student krijgt pas de vergoeding wanneer de opdracht is afgerond.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Hoe weet ik dat de student doet waarvoor ik betaal?” tab_id=”1538489399421-72462d1c-e8eac6df-a9e9″][vc_column_text]Wanneer u een opdracht heeft nemen wij contact met u op om bepaalde afspraken en verwachtingen kort te sluiten. U kunt uiteraard ook zelf in profielen zoeken om een geschikte kandidaat te vinden.

In dit contactmoment zullen wij de opdracht vormgeven en wanneer u tevreden bent met het voorstel, maken wij een offertevoorstel. De prijs voor het project staat vast aan de prijs wat de student hiervoor vraagt, tijdens het project zullen deze kosten dan ook niet oplopen.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, ontvangen wij de afgesproken prijs. Op dit moment start het project en beheren wij het geld. Tevreden met het resultaat en het project afgesloten? Dan ontvangt de student de vergoeding pas. Hierdoor bent u er zeker van dat u niets kan overkomen.

Maar stel nou dat u niet tevreden bent met het resultaat? Dan zijn wij er als bemiddelaar. Op dat moment wordt er een “flexzaak” geopend. In deze procedure bepaalt een bemiddelaar wie in dit geval gelijk heeft en is ons oordeel leidend. Uiteraard gaan wij ervan uit dat het project voor beide partijen naar tevredenheid wordt afgesloten.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Betaal ik voor jullie dienstverlening?” tab_id=”1538489920613-93543b96-662cc6df-a9e9″][vc_column_text]U betaalt voor de prijs die de student vraagt voor de opdracht. Op uw offerte zult u dan ook deze prijs zien staan. Daarnaast betaalt u een vaste prijs per week voor het monitoren van het project in ons Project Management Systeem. Tijdens het project monitoren wij namelijk het gehele project en zorgen wij ervoor dat het project in goede lijnen wordt uitgevoerd.

Verder zijn er geen verborgen kosten of kleine lettertjes. U betaalt een prijs die wij vooraf met u bespreken, dit zal tijdens het project nooit hoger worden.

De volgende kosten ziet u op uw factuur:

  • Een vaste prijs die de student vraagt voor de opdracht (bijv: logo kost €60,-)
  • Vaste prijs per week voor het monitoren van uw project (vaste prijs: 6,75 per week)
  • BTW

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][quform id=”2″ name=”Maak een belafspraak”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]