[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Neem contact met Flexnemer op

Wilt u contact met ons opnemen? Wij staan klaar om u te helpen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-facebook facebook-f” icon_size=”32″ read_more=”more” link=”url:%23|||” read_text=”Ga naar Facebook” pos=”square_box” box_bg_color=”#efefef”]

Stuur ons een bericht via Facebook!

Wij proberen zo snel mogelijk te reageren.[/bsf-info-box][bsf-info-box icon=”Defaults-envelope-o” icon_size=”32″ read_more=”more” link=”url:mailto%3Ainfo%40flexnemer.nl|||” read_text=”Stuur ons een e-mail” pos=”square_box” box_bg_color=”#efefef”]

Stuur ons direct een mail.

Mailen is makkelijk en wij kunnen snel antwoord geven.[/bsf-info-box][bsf-info-box icon=”Defaults-question” icon_size=”32″ read_more=”more” link=”url:%23|||” read_text=”Veelgestelde vragen bekijken” pos=”square_box” box_bg_color=”#efefef”]

Bekijk de veelgestelde vragen

Vind uw antwoord in de meest gestelde vragen.[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”837″ img_size=”150×151″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_circle”][vc_column_text]

“Helpen zit in mijn genen”
– Pieter, Service Specialist

Wij willen graag nieuwe dingen leren, ons team verder ontwikkelen en antwoord vinden op de vragen die u heeft. Wij staan klaar om u direct te helpen, neem dan ook gerust contact met ons op voor al uw vragen.

U kunt op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur contact opnemen met onze klantenservice. Wij streven ernaar om u dezelfde dag nog te helpen. Vaak kunt u al een antwoord vinden in de veelgestelde vragen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][quform id=”4″ name=”Neem contact met ons op”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_tta_accordion style=”flat” shape=”square” gap=”1″ active_section=”1″][vc_tta_section title=”Wanneer kan ik mij inschrijven?” tab_id=”1538489401893-50094edd-737d3b6b-bcb6″][vc_column_text]Iedere MBO/HBO/WO student (of net afgestudeerd) kan zich gratis inschrijven op Flexnemer wanneer jij een opdracht hebt in onze categorieën.

Ben jij goed in het ontwerpen van logo’s? Of in het schrijven of vertalen van teksten? Kan jij goed meedenken met marketingplannen? Goed in programmeren of handig met een camera? Er is altijd wel een categorie te vinden waar jij jouw talent in kwijt kan.

Een profiel aanmaken is gratis, na het aanmaken van jouw profiel nemen wij deze in behandeling en plaatsen wij vervolgens jouw opdracht op de website – zodat deze zichtbaar is voor ondernemers.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Zijn jullie mijn werkgever?” tab_id=”1538489399401-437fc832-62793b6b-bcb6″][vc_column_text]Er zal altijd een overeenkomst zijn tussen opdrachtgever, Flexnemer en jij als student. Er moeten namelijk afspraken gemaakt worden om het project voor alle partijen zo goed mogelijk af te ronden. In dit contract wordt aangegeven dat na de uitvoering van de opdracht de overeenkomst is gesloten. Dit betekent dus dat jij daarna niet verbonden bent aan een vaste arbeidsovereenkomst.

Bij elke opdrachtgever krijg jij weer een nieuw voorstel met een nieuw contract. Dit zijn voorwaarden waarmee jij akkoord gaat, maar is geen arbeidsovereenkomst.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Waarom kies ik voor Flexnemer?” tab_id=”1538489920613-93543b96-662c3b6b-bcb6″][vc_column_text]Flexnemer biedt studenten aan voor een eerlijke prijs. Studenten zijn de toekomst, maar zij kunnen de talent die zij nu al bezitten gebruiken om opdrachten uit te voeren voor uw business.

Studenten profiteren van vele voordelen. Zo kunnen zij naast hun studie bijverdienen en zitten zij niet vast aan ingewikkelde contracten.

Ondernemers kunnen hulp krijgen voor hun opdracht door studenten, waar zij hetzelfde resultaat kunnen leveren dan een gespecialiseerde partij. Dit scheelt voor u als ondernemer dus al snel 60%, terwijl het resultaat hetzelfde is.

Flexnemer is daarnaast de tussenpartij tussen beide en zorgt ervoor dat het project goed wordt voltooid. Wij streven naar een tevreden klant en kennen onze studenten. Voordat zij ingezet worden hebben wij namelijk al kennis gemaakt met de student, wij weten wie wij inzetten voor uw project.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Wat zijn de kosten die ik maak als ondernemer?” tab_id=”1538489399421-72462d1c-e8ea3b6b-bcb6″][vc_column_text]Als ondernemer betaalt u een vast bedrag voor de opdracht die de student uitvoert. Dit wordt gebaseerd op de totale opdracht, niet op uurtarief. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

U betaalt de vaste prijs aan Flexnemer, waar wij na voltooien van de opdracht het geld overmaken naar de student. Dit gebeurd alleen wanneer het project goed uitgevoerd is en wanneer beide partijen tevreden zijn.

Voorbeeld: een logo kost €60,- excl. BTW. Nadat wij samen naar een akkoord hebben gezocht, ontvangen wij dit bedrag. De opdracht zal uitgevoerd en voltooid worden door de student. Opdracht voltooid? Dan ontvangt de student de vergoeding waar hij/zij recht op heeft. Problemen met oplevering? Flexnemer is op dat moment de bemiddelaar, wij kijken samen naar de[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column]