[vc_row bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^180|url^http://www.flexnemer.nl/wp-content/uploads/2018/10/itjoe-talent-telt.jpg|caption^null|alt^null|title^itjoe-talent-telt|description^null” bg_override=”full” css=”.vc_custom_1538656996726{margin-top: -68px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Geld verdienen naast je studie?

Volg jij een studie aan het MBO, HBO, WO of ben je net afgestudeerd? Dan is het fijn om jouw talent te gebruiken om extra geld te verdienen. Jij bepaalt zelf wanneer je werkt en welke opdrachten je uit wilt voeren. Even geen tijd omdat je moet leren voor tentamens? Dan werk je even niet. Jij bepaalt alles zelf.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

JA, OVERTUIGD? TOP!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][upme_registration][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Wij weten wat jij als student wilt

Wij zijn zelf ook student. Vaak hoor je bij het zoeken naar een relevante vacature dat jij als student te weinig werkervaring hebt. Maar als student heb je dit nog nauwelijks opgebouwd. Wij willen daar wat aan doen. Door het talent wat jij hebt combineren met opdrachten voor ondernemers. Opdrachten die je kunt uitvoeren naast je studie.

Jij bepaalt zelf wanneer je een opdracht uitvoert. Jij kiest hoeveel jij ervoor wilt hebben. Geen vaste contracten, makkelijk combineren met je studie dus!

[/vc_column_text][vc_column_text]

Aangemeld! En dan?

Nadat jij een account hebt aangemaakt, kom je in een eigen omgeving op de website. In deze omgeving kun jij jouw opdracht insturen en beheer jij jouw profiel.

Wij bellen jou binnen 24 uur op om even kennis te maken. Geen zorgen, wij houden het erg informeel en wij zijn alleen benieuwd wie jij bent.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_tta_accordion style=”flat” shape=”square” gap=”1″ active_section=”1″][vc_tta_section title=”Oke. Ik bepaal dus zelf hoeveel ik verdien?” tab_id=”1538489401893-50094edd-737d”][vc_column_text]Jij mag inderdaad zelf bepalen hoeveel jij wilt verdienen bij het voltooien van de opdracht. Dit gaat dan om de totaalprijs voor de opdracht, niet om een uurtarief. Bereken dus voor jouzelf wat een redelijk bedrag is, hier helpen wij jou graag bij.

Uiteraard bespreken wij in het eerste telefonisch gesprek de gevraagde prijs en adviseren wij jou hierin. Maar wij gaan uit van jouw kwaliteit.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Maar.. Ik mag dus zelf bepalen wanneer ik werk?” tab_id=”1538489399401-437fc832-6279″][vc_column_text]Dat klopt! Wanneer een opdrachtgever interesse heeft in jouw aanbod dan nemen wij contact met jou op met dit voorstel. Hierin bespreken wij wat de opdrachtgever wilt en of jij deze kunt uitvoeren. Uiteraard beslis jij zelf of je de opdracht wilt uitvoeren, een nee is dus prima!

Dit betekent niet dat de kans kleiner wordt dat jij de volgende keer weer uitgekozen wordt. Wij snappen dat jij soms niet in de mogelijkheid bent, maar willen jou alle kansen geven.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Wacht.. Ik zit dus niet vast aan een contract?” tab_id=”1538489399421-72462d1c-e8ea”][vc_column_text]Er zal altijd een overeenkomst zijn tussen opdrachtgever, Flexnemer en jij als student. Er moeten namelijk afspraken gemaakt worden om het project voor alle partijen zo goed mogelijk af te ronden. In dit contract wordt aangegeven dat na de uitvoering van de opdracht de overeenkomst is gesloten. Dit betekent dus dat jij daarna niet verbonden bent aan een vaste arbeidsovereenkomst.

Om kaders vast te stellen is er dus een overeenkomst nodig, maar is er geen dienstverbandcontract waar jij aan vast zit.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Hmm, zijn jullie dan mijn werkgever?” tab_id=”1538489920613-93543b96-662c”][vc_column_text]Wij zijn de tussenschakel tussen de student en de ondernemer. Wij verbinden jou met de opdrachtgever. Dit betekent niet dat jij bij ons in dienst komt. In principe werk jij op freelance basis, waar wij ervoor zorgen dat wij de ideale omstandigheden hebben voor student en ondernemer.

Studeer jij nog en wil jij puur bijverdienen met waar jij goed in bent? Dan komt er geen arbeidsovereenkomst tussen of hoef jij je niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als freelancer. Ga jij meer verdienen met Flexnemer en gaat er veel tijd in zitten? Dan moet jij je als freelancer (zzp’er) inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit komt niet vaak voor. Stel dit moet toch gebeuren, dan geven wij jou advies en helpen wij jou bij dit proces. Daar zijn wij natuurlijk ook voor.

Jij moet elk jaar wel aangifte doen over inkomsten uit overig werk. Jaarlijks ontvang jij van ons een overzicht met verdiensten. Hoe dit precies zit? Dat willen wij jou graag uitleggen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]