[vc_row css=”.vc_custom_1539250397101{margin-top: -50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Hoi! Welkom bij Flexnemer.

“Werken voor de leukste bedrijven en ondernemers in Nederland.” Waar dit idee ooit begonnen is als schoolproject, is dit nu uitgegroeid tot werkelijkheid. En daar zijn wij trots op!

Het koppelen van de ondernemer met de student, dat is ons doel. Wij zijn overtuigd van de ambitie en creativiteit die de student heeft, waarom dit talent niet gebruiken om ondernemers te helpen? Studenten zijn flexibel en daardoor dus ook makkelijk inzetbaar.

Gebruik jouw talent om opdrachten uit te voeren voor ondernemers. Verdienen zonder een vast contract. Werken wanneer jij wilt.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_btn title=”MAAK JOUW GRATIS PROFIEL AAN” style=”flat” shape=”square” color=”orange” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.flexnemer.nl%2Fregistreren%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1539244353429{border-top-width: 1px !important;border-top-color: #898989 !important;border-top-style: double !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”724″ img_size=”200×189″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_circle”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Ziggy, Account Specialist

“Ik ondersteun de student bij het gehele proces. Van het aanmaken van een profiel tot het afronden van het project kijk ik mee hoe het voor de ondernemer en de student zo vlekkeloos mogelijk kan verlopen. De doorzettingsvermogen en enthousiasme die studenten met zich meebrengen, daar hou ik van. Ik ken studenten, omdat ik zelf ook studeer.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_override=”ex-full” bg_color_value=”#f7f7f7″][vc_column][vc_column_text]

Hoe het precies werkt?

Studenten zijn de talenten van de toekomst. Gebruik jouw talent op Flexnemer om opdrachten uit te voeren voor ondernemers. Maak jouw gratis account aan en voeg jouw opdracht toe. In deze opdracht beschrijf je wat je aanbiedt aan de ondernemer. Binnen de kortste keren bellen wij jou op met een voorstel!

[/vc_column_text][vc_btn title=”MAAK NU JOUW PROFIEL AAN” style=”flat” shape=”square” color=”orange” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.flexnemer.nl%2Fregistreren%2F|||”][ultimate_carousel slides_on_desk=”3″ slides_on_tabs=”2″ slides_on_mob=”1″ arrows=”off” dots_color=”#ec7600″ centermode=”on” focusonselect=””][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^272|url^http://www.flexnemer.nl/wp-content/uploads/2018/10/2-3.png|caption^null|alt^null|title^2|description^null” img_width=”70″ title=”1. Schrijf je gratis in” heading_tag=”h2″ pos=”top”]Aan het studeren of net afgestudeerd? Inschrijven doe je snel en eenvoudig. Wij stellen je een paar vragen over wie jij bent en wat je wilt doen. Binnen een paar minuten weten wij genoeg van je om een profiel te maken![/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^279|url^http://www.flexnemer.nl/wp-content/uploads/2018/10/9-3.png|caption^null|alt^null|title^9|description^null” img_width=”70″ title=”2. Even kennismaken” heading_tag=”h2″ pos=”top”]Wij bellen jou op om even in het kort kennis te maken en om nog eventuele vragen beantwoord te krijgen. Wij willen graag weten wie jij bent en wat jij wilt doen voor de ondernemer![/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^368|url^http://www.flexnemer.nl/wp-content/uploads/2018/10/2-8.png|caption^null|alt^null|title^2|description^null” img_width=”70″ title=”3. Toegang tot Portal.” heading_tag=”h2″ pos=”top”]Wij zijn altijd blij met jou. Om het allemaal makkelijker te maken krijg jij toegang tot ons Portal. Hier vindt je handige informatie, tips en jouw profiel. Via Portal. beheer jij uiteindelijk jouw opdrachten en heb je contact met je toekomstige opdrachtgever.[/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^305|url^http://www.flexnemer.nl/wp-content/uploads/2018/10/3-5.png|caption^null|alt^null|title^3|description^null” img_width=”70″ title=”4. De eerste opdracht” heading_tag=”h2″ pos=”top”]Er is een opdrachtgever die jou wilt gebruiken voor de opdracht. Vet! Bij je eerste opdracht komen wij bij je langs om de zakelijke afspraken te bespreken en om alles verder rond te krijgen. Daarna kan je aan de slag met jouw eerste opdracht.[/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^310|url^http://www.flexnemer.nl/wp-content/uploads/2018/10/8-5.png|caption^null|alt^null|title^8|description^null” img_width=”70″ title=”5. Opdracht geslaagd!” heading_tag=”h2″ pos=”top”]De opdrachtgever is tevreden met het opgeleverde werk! Jouw opdracht is geslaagd. Jij krijgt jouw vergoeding voor de opdracht. Direct weer aan de slag met een volgende opdracht? Dat kan natuurlijk altijd![/bsf-info-box][/ultimate_carousel][vc_column_text]

* Binnen 24 uur staat jouw profiel op Flexnemer. Hierbij dragen wij zorg aan jouw persoonlijke gegevens, deze worden niet weergegeven op onze online omgeving.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Iedereen heeft talent!

Goed in het ontwerpen van logo’s of het schrijven van nieuwsberichten? Flexnemer richt zich op de student die zich ontwikkelt in een bepaalde richting. Iedereen heeft talent die je kunt inzetten om opdrachten uit te voeren voor bedrijven!

Grafische ontwerpen maken, teksten schrijven of vertalen, programmeren, maken van video’s of bewerken van foto’s. Er zijn tientallen categorie├źn waarin jij jouw talent kan inzetten. En er zijn honderden ondernemers die staan te popelen om van jouw talent gebruik te maken!

Waar wacht je nog op? Registreer jouw gratis account vandaag nog op Flexnemer en wordt gevonden door bedrijven bij jou in de buurt.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_tta_accordion style=”flat” shape=”square” gap=”1″ active_section=”1″][vc_tta_section title=”Oke. Ik bepaal dus zelf hoeveel ik verdien?” tab_id=”1538489401893-50094edd-737d3b6b-bcb6″][vc_column_text]Klopt. Wij zijn daar niet moeilijk in. Jij bepaalt zelf wat voor opdracht jij op onze website plaatst. Jij kiest dus zelf hoeveel jij daarvoor wilt verdienen. Jij kiest de prijs die jij wilt verdienen bij het volledig afronden van de opdracht. Geen uurtarief, maar een zelf gekozen prijs!

Tijdens het plaatsen van je opdracht nemen wij telefonisch contact met je op om eventuele mogelijkheden te bespreken. Hierin kunnen wij eventueel een voorstel doen in wat voor prijs je kan vragen, uiteraard beslis jij zelf.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Maar.. Ik mag dus zelf bepalen wanneer ik werk?” tab_id=”1538489399401-437fc832-62793b6b-bcb6″][vc_column_text]Inderdaad! Wanneer een opdrachtgever interesse heeft in jouw aanbod dan nemen wij contact met jou op met dit voorstel. Hierin bespreken wij wat de opdrachtgever wilt en of jij dit wilt uitvoeren. Wij hebben daarvoor al gekeken naar het best passende profiel, dus bellen jou niet voor niets. Uiteraard beslis jij zelf of je de opdracht wilt uitvoeren, een nee is dus prima!

Heeft een volgende opdrachtgever interesse in jou? Dan laten wij jou dat opnieuw weten. Jij kiest dan weer zelf of je nu wel beschikbaar bent of dat je de opdracht toch niet kan uitvoeren.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Wacht.. Ik zit dus niet vast aan een contract?” tab_id=”1538489399421-72462d1c-e8ea3b6b-bcb6″][vc_column_text]Er zal altijd een overeenkomst zijn tussen opdrachtgever, Flexnemer en jij als student. Er moeten namelijk afspraken gemaakt worden om het project voor alle partijen zo goed mogelijk af te ronden. In dit contract wordt aangegeven dat na de uitvoering van de opdracht de overeenkomst is gesloten. Dit betekent dus dat jij daarna niet verbonden bent aan een vaste arbeidsovereenkomst.

Bij elke opdrachtgever krijg jij weer een nieuw voorstel met een nieuw contract. Dit zijn voorwaarden waarmee jij akkoord gaat, maar is geen arbeidsovereenkomst.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Hmm, zijn jullie dan mijn werkgever?” tab_id=”1538489920613-93543b96-662c3b6b-bcb6″][vc_column_text]Wij zijn de tussenschakel tussen de student en de ondernemer. Wij verbinden jou met de opdrachtgever. Dit betekent niet dat jij bij ons in dienst komt. In principe werk jij op freelance basis, waar wij ervoor zorgen dat wij de ideale omstandigheden hebben voor student en ondernemer.

Studeer jij nog en wil jij puur bijverdienen met waar jij goed in bent? Dan komt er geen arbeidsovereenkomst tussen en hoef jij je niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als freelancer. Ga jij meer verdienen met Flexnemer en gaat er veel tijd in zitten? Dan moet jij je als freelancer (zzp’er) inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Als student zal dit niet vaak voorkomen, omdat de meeste uren zitten in je studie. Nog onduidelijk? Wij willen jou er graag meer over vertellen.

Jij moet elk jaar wel aangifte doen over inkomsten uit overig werk. Jaarlijks ontvang jij van ons een overzicht met verdiensten. Deze kun je gemakkelijk invoeren bij je Belastingaangifte.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_column_inner][/vc_column_inner]