De laatste wijziging aan dit privacybeleid is gedaan op 19 oktober 2018 om 12:48 (negentien oktober tweeduizend en achttien om acht en veertig minuten na 12 uur).

Welkom bij Flexnemer

Wanneer een gebruiker onze website gebruikt, inclusief alle inhoud, functionaliteiten en diensten die worden aangeboden op of via www.flexnemer.nl, door Flexnemer en haar eventuele dochterondernemingen en het Portaal, gaat de gebruiker akkoord met de Servicevoorwaarden die hier van toepassing zijn.

Lees de Servicevoorwaarden zorgvuldig door voordat u begint met het gebruik van de website. Door de website te gebruiken, een account te openen of door te klikken om te accepteren of akkoord te gaan met de Servicevoorwaarden wanneer deze optie aan u beschikbaar wordt gesteld, gaat u akkoord en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Servicevoorwaarden en ons Privacybeleid, deze kunt u hier raadplegen, hierin als verwijzing meegenomen. Als u niet akkoord gaat met deze Servicevoorwaarden of het Privacybeleid, mag u de website niet openen of gebruiken.

Deze site wordt aangeboden en is beschikbaar voor gebruikers van 15 jaar of ouder. Als u jonger bent dan 15 jaar, mag u deze website of de Flexnemer-services niet gebruiken. Door deze Site te gebruiken, verklaart u en garandeert u dat u de wettelijke leeftijd hebt om een ​​bindend contract te vormen en aan alle voorgaande vereisten te voldoen. Als u niet aan al deze vereisten voldoet, mag u de website niet openen of gebruiken.

Ons klantenserviceteam is zo veel mogelijk beschikbaar als u vragen hebt over de site of de servicevoorwaarden. Contact opnemen met ons klantenserviceteam kan worden uitgevoerd door naar onze klantenservice pagina te gaan.

Sleutelbegrippen

 • Opdrachten zijn services die worden aangeboden op Flexnemer.
 • Opdrachtnemers zijn gebruikers die diensten aanbieden en uitvoeren via Opdrachten en Flexnemer. Op onze website wordt de Opdrachtnemer ook wel Student of Net-afgestudeerd genoemd.
 • Opdrachtgevers zijn gebruikers die diensten kopen op Flexnemer, Opdrachtgevers worden op de website ook wel Werknemer, Ondernemers, Bedrijven of Starters genoemd (maar is niet beperkt tot deze).
 • Op de Opdrachten pagina kan de Opdrachtnemer zijn opdracht en de voorwaarden van de Opdracht beschrijven, en de Opdrachtgever kan de Opdracht kopen en een bestelling maken.
 • Een Opdracht kan Optionele toevoegingen hebben die door de Opdrachtnemer gekozen kunnen worden en door de Opdrachtgever gekocht kunnen worden, maar zijn niet verplicht.
 • Aangepaste aanbiedingen zijn exclusieve voorstellen die een Opdrachtnemer kan doen in antwoord op specifieke vereisten van een Opdrachtgever, hiertussen wordt Flexnemer altijd gezien als contactpersoon.
 • Aangepaste bestellingen zijn verzoeken van een koper om een ​​aangepaste aanbieding van een verkoper te ontvangen.
 • Bestellingen zijn de formele overeenkomst tussen een Opdrachtnemer en Opdrachtgever nadat een aankoop is gedaan op de Opdrachtenpagina van de Opdrachtnemer
 • Het Project Management Systeem of Project Management Tool is waar kopers en verkopers met elkaar communiceren in verband met een bestelde Opdracht.
 • Betalingsmogelijkheden zijn dienstverleners die Opdrachtnemers en Opdrachtgevers betalingsdiensten bieden in verband met het Flexnemer-platform, inclusief met betrekking tot het verzamelen van geld van kopers in verband met de aankoop van Opdrachten, geldovermakingen en intrekking van verdiensten aan verkopers in verband met voltooide optredens en het aanhouden van verdiensten.
 • Geschillen zijn meningsverschillen ervaren tijdens een bestelling tussen een Opdrachtgever en Opdrachtnemer.
 • Inkomsten is het geld dat Opdrachtnemers verdienen aan voltooide bestellingen en wordt beschikbaar na het voltooien van een bestelling.

Een korte samenvatting van onze Servicevoorwaarden

 • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen kopen en verkopen op Flexnemer. Het registreren van een account is volledig gratis.
 • Opdrachten kunnen op Flexnemer worden aangeboden, dit moet minimaal een bedrag zijn van €5,-.
 • Opdrachtgevers betalen Flexnemer vooraf om een ​​bestelling te maken (zie het gedeelte Kopen hieronder voor meer informatie over de betalingsvoorwaarden). Opdrachtnemers ontvangen het bedrag na het voltooien van de opdracht.
 • Bestellingen worden gekocht via de Opdrachten-pagina van een verkoper of via een aangepaste aanbieding.
 • Voor meer informatie over kosten, betalingen, etc. verwijzen wij u door naar de kosten in deze servicevoorwaarden.
 • Opdrachtnemers moeten hun bestellingen uitvoeren en mogen bestellingen niet op gezette tijden of zonder reden annuleren. Als bestellingen worden geannuleerd tijden het uitvoeren van het proces, ontvangt Opdrachtnemer geen vergoeding en kan dit gevolgen hebben voor het account.
 • Gebruikers mogen geen betalingen aanbieden of accepteren met een andere methode dan het plaatsen van een bestelling via Flexnemer.
 • Opdrachtgevers krijgen alle rechten voor het geleverde werk, tenzij anders aangegeven door de Opdrachtnemer omschreven in de opdrachtenpagina. Opmerking: sommige Opdrachten brengen extra betalingen in rekening voor een licentie voor commercieel gebruik. Zie onze secties “Eigendom” en “Commercieel gebruik” hieronder voor meer informatie.
 • Flexnemer behoudt zich het recht voor om alle gepubliceerde geleverde werken te gebruiken voor marketing- en promotiedoeleinden van Flexnemer en dochterondernemingen.
 • Wij geven om uw privacy. U kunt ons Privacybeleid hier lezen. Het Privacybeleid maakt deel uit van deze Servicevoorwaarden.

Voor Opdrachtnemers

 • Opdrachtnemers kunnen Opdrachten plaatsen op Flexnemer, deze Opdrachten kunnen gekocht worden door Opdrachtgever
 • Opdrachtnemers kunnen extra (optionele) opties aanbieden als toevoeging op hun Opdracht.
 • Elke Opdracht die een Opdrachtnemer verkoopt en succesvol afsluit, levert een verdiensten op die toegevoegd wordt aan het account, minus een percentage die naar Flexnemer gaat. De hoogte van dit percentage is afhankelijk van de soort opdracht die de student uitvoert.
 • Flexnemer voegt de verdiensten toe nadat een Opdracht is voltooid. Onder het kopje “Opdracht” wordt uitgelegd hoe een Opdracht compleet is.
 • Wanneer een Opdracht wordt geannuleerd (voor elke reden), dan wordt de vergoeding teruggeboekt naar de Opdrachtgever.
 • Verdiensten worden op aanvraag na 14 dagen na het voltooien van de opdracht overgemaakt naar de Opdrachtnemer. Deze 14 dagen worden genomen als “safety zone”.
 • Opdrachtnemers mogen Opdrachten of andere inhoud van Flexnemer niet promoten via AdWords of een ander advertentieprogramma.
 • Voor veiligheidsredenen mag Flexnemer (tijdelijk) de mogelijkheden om geld op te nemen blokkeren door fraude of andere redenen. Dit kan voortkomen uit veiligheidsredenen, ongepast gedrag dat gemeld is door Opdrachtnemers, het koppelen van meerdere accounts om ongepaste opnames te doen.
 • De prijs van de Opdracht is exclusief 21% BTW. Echter is de Opdrachtnemer wel verantwoordelijk voor andere belastingen of tarieven die betaald moeten worden. De hoogte van de prijs, is inclusief alle belastingen.
 • De Opdrachtnemer gaat ermee akkoord dat Flexnemer een tijdelijke partij is voor het verzamelen en verspreiden van betalingen: de Opdrachtnemer gaat bij registratie akkoord met deze voorwaarden en wijst Flexnemer hierbij aan als geautoriseerde betalingsverzamelaar van de verkoper. Hierbij is het uitsluitend het doel om betalingen te accepteren (of via een aanbieder van betalingsdiensten, indien van toepassing) van de Opdrachtgever en om deze betalingen naar de Opdrachtnemer over te maken. Opdrachtnemer gaat ermee akkoord dat betaling van Opdrachtgever naar Flexnemer hetzelfde wordt gezien als betaling rechtstreeks naar Opdrachtnemer. De betalingsverplichting van de Opdrachtgever jegens de Opdrachtnemer zal na ontvangen van de betaling door Flexnemer (of via een aanbieder van betalingsdiensten, indien van toepassing), en na het succesvol voltooien van de opdracht, overgemaakt worden naar de Opdrachtnemer. Flexnemer (of via een aanbieder van betalingsdiensten, indien van toepassing) is verantwoordelijk voor het overmaken van het geld aan de Opdrachtnemer op de beschreven wijze in deze voorwaarden. In het geval dat Flexnemer (of via een aanbieder van betalingsdiensten, indien van toepassing) dergelijke bedragen niet aan de Opdrachtnemer overdraagt, zal de Opdrachtnemer alleen verhaal doen bij Flexnemer en niet rechtstreeks bij de Opdrachtgever. De Opdrachtnemer gaat ermee akkoord dat Flexnemer de hierin opgenomen voorwaarden in servicevoorwaarden, ontvangstbewijzen, bekendmakingen of kennisgevingen kan beschrijven of anderszins weerspiegelen, inclusief, maar niet beperkt tot, ontvangsten die aan Kopers worden verstrekt en die Flexnemer noodzakelijk of voorzichtig acht.
 • Flexnemer werkt samen met een betalingspartner om de geldverstrekking van Opdrachtgever naar Opdrachtnemer te doen en waarborgt hierbij de privacy van de Gebruiker

Opdrachten

 • Opdrachtnemers mogen opdrachten plaatsen, maar kunnen worden beperkt in aantal opdrachten dat zij kunnen plaatsen.
  • Een Opdrachtnemer kan maximaal 6 Opdrachten plaatsen wanneer zij nog niet eerder een Opdracht succesvol hebben voltooid.
  • Een Opdrachtnemer kan maximaal 10 Opdrachten plaatsen wanneer zij meer dan één, maar minder dan vijf Opdrachten succesvol hebben voltooid.
  • Een Opdrachtnemer kan maximaal 30 Opdrachten plaatsen wanneer zij meer dan vijf Opdrachten succesvol hebben voltooid.
 • Flexnemer mag het plaatsen van Opdrachten (tijdelijk) blokkeren wanneer hiertoe redenen zijn, bijvoorbeeld door fraude of andere redenen. Dit kan voortkomen uit veiligheidsredenen, ongepast gedrag dat gemeld is door Opdrachtnemers, het koppelen van meerdere accounts om ongepaste opnames te doen.
 • Opdrachten op Flexnemer zijn geschreven en geplaatst door Gebruikers.
 • Opdrachten kunnen worden verwijderd door Flexnemer wanneer zij in strijd zijn met deze Algemene Voorwaarden, inclusief (maar niet gelimiteerd tot) te volgende overtredingen:
  • Illegale of Fraudeleuze services
  • Overtreding van auteursrechten, inbreuk op het handelsmerk en schending van de servicevoorwaarden van derden die worden gemeld via ons beleid inzake claims inzake intellectuele eigendomsrechten die je hier kunt vinden.
  • Pornografische inhoud, ongepast / obsceen of diensten voor volwassenen
  • Opzettelijke kopieën van andere Opdrachten
  • Spam, onzin of gewelddadigheid
  • Opdrachten misleidend voor Opdrachtgevers
  • Doorverkoop van gereguleerde goederen
  • Opdrachten van lage kwaliteit
  • Aanbieden van academische werken voor rekening van de Opdrachtgever
 • Opdrachten die verwijderd zijn voor bovenstaande redenen (maar niet gelimiteerd aan de bovenstaande), kan resulteren in het blokkeren van het account van Opdrachtnemer.
 • Opdrachten die verwijderd zijn, kunnen niet hersteld of gewijzigd worden.
 • Opdrachten kunnen uit de zoekresultaten verwijderd worden wanneer zij slecht zijn of een Gebruiker kunnen misleiden.
 • Opdrachten mogen URL’s bevatten die een toevoeging kunnen zijn op de Opdracht, zoals in een portfolio. Opdrachten die promotie bevatten of één van de voorwaarden overschrijden, worden verwijderd.
 • Opdrachten moeten een gerelateerde afbeelding hebben, gerelateerd aan de service die wordt verleend. Een mogelijkheid om drie extra foto’s toe te voegen is mogelijk. Opdrachtnemers moeten dezelfde kwaliteit kunnen leveren als op deze afbeeldingen. Opdrachten die niet voldoen aan deze kwaliteit kan leiden tot het permanent blokkeren van het account.
 • Verklaringen op de Opdracht pagina die deze Servicevoorwaarden ondermijnen of omzeilen, zijn verboden.
 • De prijs van een Opdracht moet minimaal €5,- zijn.

Verzenden Fysieke Opdrachten

Het kan voorkomen dat Opdrachten verzonden moeten worden, omdat het resultaat hier een fysiek artikel of fysieke artikelen zijn. Voor deze Opdrachten worden extra verzendkosten gerekend, deze kosten worden berekend op grootte en gewicht van het te verzenden materiaal.

 • Opdrachten die verzendkosten hanteren moeten verzonden kunnen worden naar Opdrachtgevers.
 • Opdrachtnemers zijn verantwoordelijk voor het regelen van de verzending, wanneer de Opdrachtgever een verzendadres heeft gekozen.
 • Flexnemer is niet verantwoordelijk of voert niets uit. Hieronder valt de garantie voor het vervoeren, tracking, kwaliteit en conditie van de goederen van levering. Flexnemer is daarnaast niet verantwoordelijk voor schade aan de producten of andere problemen die voortkomen uit levering.

Opnemen van Opbrengsten

 • Om verdiensten op te nemen, moet je een account hebben op één van de betalingsmogelijkheden. Alle fondsen die voor herroeping in aanmerking komen, worden bewaard op een rekening bij een van de betalingsmogelijkheden.
 • Een Flexnemer Gebruiker kan alleen gekoppeld worden met één betalingsmogelijkheid.
 • Verdiensten worden op aanvraag na 14 dagen na het voltooien van de opdracht overgemaakt naar de Opdrachtnemer. Deze 14 dagen worden genomen als “safety zone”.
 • Opbrengsten kunnen alleen uitbetaald worden boven de €50,- en kunnen niet hoger zijn dan het beschikbare bedrag op het account.
 • Aan het opnemen zitten toeslagen verbonden, gebaseerd op de manier van uitbetalen.
 • Opnemen van opbrengsten kunnen alleen gedaan worden wanneer deze beschikbaar zijn in het account. Opbrengsten worden beschikbaar in een account na het voltooien van de opdracht.
 • Opnemen van Opbrengsten is definitief en kan niet teruggedraaid worden wanneer dir proces is gestart.

Betalingsmogelijkheden

 • Er zijn verschillende methoden om geld op te nemen van de beschikbare Opbrengsten in je account.
  • Opnemen via PayPal
   • 2% van het op te nemen bedrag wordt ingehouden, met een maximum van €2,-
   • Opname kan tot 10 dagen duren
  • Direct overschrijven naar bank
   • €2,- per transactie wordt ingehouden
   • Opname kan tot 5 werkdagen duren

Voor Opdrachtgevers

 • Het is niet toegestaan om betalingen direct naar de Opdrachtnemer te doen, buiten het bestellen van een Opdracht via Flexnemer.
 • De prijs van bestellingen is exclusief 21% BTW
 • Flexnemer behoudt zich het recht voor om alle publiekelijk uitgegeven geleverde werken te gebruiken voor marketing- en promotiedoeleinden van Flexnemer.
 • Opdrachtgevers mogen een Vrijblijvende Offerte aanvragen via Flexnemer. De aangevraagde service moet vallen onder de services van Flexnemer.

Kopen

 • Opdrachtgevers kunnen een bestelling plaatsen door op een Opdracht-pagina of via een Vrijblijvende Offerte een aanvraag te doen. Vervolgens neemt Flexnemer met de Opdrachtgever contact op om afspraken te maken. Flexnemer werkt samen met partners om betalingen te ontvangen voor de Opdrachten, betalingen over te maken van Opdrachtgever naar Opdrachtnemer en om bepaalde toeslagen in de houden van het account.
 • De Opdrachtgever gaat ermee akkoord dat Flexnemer een tijdelijke partij is voor het verzamelen en verspreiden van betalingen: de Opdrachtgever gaat bij registratie akkoord met deze voorwaarden en wijst Flexnemer hierbij aan als geautoriseerde betalingsverzamelaar van de verkoper. Hierbij is het uitsluitend het doel om betalingen te accepteren (of via een aanbieder van betalingsdiensten, indien van toepassing) van de Opdrachtgever en om deze betalingen naar de Opdrachtnemer over te maken. Opdrachtnemer gaat ermee akkoord dat betaling van Opdrachtgever naar Flexnemer hetzelfde wordt gezien als betaling rechtstreeks naar Opdrachtnemer. De betalingsverplichting van de Opdrachtgever jegens de Opdrachtnemer zal na ontvangen van de betaling door Flexnemer (of via een aanbieder van betalingsdiensten, indien van toepassing), en na het succesvol voltooien van de opdracht, overgemaakt worden naar de Opdrachtnemer. Flexnemer (of via een aanbieder van betalingsdiensten, indien van toepassing) is verantwoordelijk voor het overmaken van het geld aan de Opdrachtnemer op de beschreven wijze in deze voorwaarden. In het geval dat Flexnemer (of via een aanbieder van betalingsdiensten, indien van toepassing) dergelijke bedragen niet aan de Opdrachtnemer overdraagt, zal de Opdrachtnemer alleen verhaal doen bij Flexnemer en niet rechtstreeks bij de Opdrachtgever. De Opdrachtnemer gaat ermee akkoord dat Flexnemer de hierin opgenomen voorwaarden in servicevoorwaarden, ontvangstbewijzen, bekendmakingen of kennisgevingen kan beschrijven of anderszins weerspiegelen, inclusief, maar niet beperkt tot, ontvangsten die aan Kopers worden verstrekt en die Flexnemer noodzakelijk of voorzichtig acht.
 • Opdrachtgevers kunnen een aanvraag voor een Vrijblijvende Offerte doen via de website.
 • Opdrachten kunnen gekocht worden via de volgende betalingsmogelijkheden: PayPal, iDeal of bankoverschrijving. Bij deze betalingsmogelijkheden kunnen verwerktijden zitten, afhankelijk van de betalingsmogelijkheid.
 • Bij een aankoop van de Opdrachtgever zit een Service Toeslag. Deze Service Toeslag is een standaardprijs en is voor de administratieve werkzaamheden. Vanaf Oktober 2018 is de huidige toeslag €2 tot een bedrag van €50,- en 4% boven de €50,-. Dit is een toeslag naast de BTW.
 • Betalingen worden gedaan naar Flexnemer (of via een aanbieder van betalingsdiensten, indien van toepassing). Flexnemer (of via een aanbieder van betalingsdiensten, indien van toepassing) is bij ontvangst verantwoordelijk voor het afhandelen van de kosten van Opdrachtgever naar Opdrachtnemer.
 • Het is niet toegestaan om betalingen te doen via andere methodes, buiten de betalingsmogelijkheden die Flexnemer aanbiedt. Wanneer een Opdrachtnemer vraagt om dit wel te doen, verzoekt Flexnemer om direct contact op te nemen met de klantenservice.
 • Het is niet toegestaan om bestellingen buiten Flexnemer om af te spreken tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever, terwijl de opdracht op Flexnemer wel als Opdracht wordt gezien. Flexnemer is niet aansprakelijk voor afspraken die gemaakt worden buiten het systeem van Flexnemer om. Bovendien kan Flexnemer het nog beschikbare tegoed (vergoedingen) van Opdrachtgever of Opdrachtnemer bevriezen en als boete niet uitgekeerd worden.
 • Door het gebruik van een betaalmethode en / of het verstrekken van betalingsgegevens voor het doen van aankopen op Flexnemer, verklaart en garandeert u dat: (a) u wettelijk bevoegd bent om dergelijke informatie te verstrekken; (b) u bent wettelijk bevoegd of hebt toestemming om betalingen uit te voeren met behulp van de betaalmethodes; (c) als u een werknemer of vertegenwoordiger bent van een bedrijf of persoon die eigenaar is van de betaalmethode, bent u door dat bedrijf of die persoon gemachtigd om de betaalmethode te gebruiken om betalingen op Flexnemer uit te voeren; en (d) dergelijke acties geen toepasselijke wetgeving schenden.

Belastingen

 • Het getoonde bedrag van een Opdracht is de netto prijs, exclusief de BTW. Op de eindfactuur zal de BTW opgenomen worden, bovenop de getoonde prijs op de website / offertes / vacatures.
 • Gebaseerd op locatie van de koper kan een andere toeslag van belastingen zitten op de getoonde prijs. Kopers gaan akkoord met dat zij verantwoordelijk zijn om te voldoen aan alle belastingvereisten die op hen van toepassing zijn, inclusief maar niet beperkt tot enige verplichting om belastingen in te houden. Hierbij wordt verduidelijkt dat alle prijzen en vergoedingen die op de Site worden vermeld, de nettobedragen zijn die na directe of indirecte belastingen, heffingen, roerende voorheffing en / of inhoudingen zullen worden betaald.

Bestellingen

 • Wanneer een bestelling is bevestigd, wordt de bestelling aangemaakt en wordt er een uniek Flexnemer ordernummer aan gekoppeld (#FLON).
 • Het is niet toegestaan om bestellingen buiten Flexnemer om af te spreken tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever, terwijl de opdracht op Flexnemer wel als Opdracht wordt gezien. Flexnemer is niet aansprakelijk voor afspraken die gemaakt worden buiten het systeem van Flexnemer om. Bovendien kan Flexnemer het nog beschikbare tegoed (vergoedingen) van Opdrachtgever of Opdrachtnemer bevriezen en als boete niet uitgekeerd worden.
 • Opdrachtnemers moeten de gemaakte bestanden uploaden via het Project Management Tool, zoals proof-concepten en het uiteindelijke resultaat. Deze bestanden moeten overeenkomen met de afspraken die gemaakt zijn tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer.
 • Het opleveren van werk mag niet misbruikt worden door de Opdrachtnemer, zoals beschreven in de voorwaarden. Het opleveren van werk, wanneer de opdracht niet compleet is, kan voortvloeien in een annulering van de opdracht en levert een waarschuwing op naar de Opdrachtnemer.
 • Een opdracht wordt gemarkeerd als voltooid wanneer de opdracht is geleverd en beoordeeld bij de Opdrachtgever. Wanneer de Opdrachtgever na 5 werkdagen de opdracht niet beoordeeld en wanneer er geen aanvraag voor wijzigingen zijn, wordt de opdracht automatisch als compleet gemarkeerd.
  • Wanneer een opdracht automatisch als compleet wordt gemarkeerd, ontvangt de Opdrachtnemer de beschikbare vergoeding, tenzij Opdrachtgever binnen deze 5 dagen aangeeft niet te kunnen voldoen aan de vraag voor beoordeling.
  • Wanneer een Opdrachtgever niet kan voldoen aan het beoordelen binnen 5 dagen, wordt dit termijn verzet met een maximum van 14 dagen. Hiervoor moet alleen een geldige reden voor zijn en wordt in overleg gedaan met Flexnemer. Flexnemer is leidend in de beslissing.
 • We moedigen onze Opdrachtgevers en Opdrachtnemer aan om te proberen om conflicten zelf onderling op te lossen. Als dit om welke reden dan ook niet lukt of als u niet-toegestaan gebruik op de website tegenkomt, kunt u contact opnemen met ons.
  • In het laatste geval zal Flexnemer zich voordoen als bemiddelaar en zijn wij verantwoordelijk voor de beslissing. Deze beslissing is leidend.
  • Wanneer Flexnemer een beslissing heeft gemaakt, kiest Flexnemer of de vergoeding beschikbaar wordt voor de Opdrachtnemer of dat de opdracht geannuleerd wordt en dat de vergoeding teruggaat naar de Opdrachtgever.

Afhandelen van de bestelling

 • Opdrachtnemers zijn verplicht om het resultaat op te leveren binnen het afgesproken termijn. Wanneer dit niet gehaald wordt, kan de Opdrachtgever de Opdracht annuleren en kan dit invloed hebben op het account van de Opdrachtnemer.
 • Opdrachtnemers moeten hun gemaakte werk uploaden via het Project Management Tool om de opdracht als voltooid te maken.
 • Gebruikers zijn verantwoordelijk voor het scannen van virussen of malware in het opgeleverde werk. Flexnemer is niet aansprakelijk voor schade wat kan voortkomen uit het gebruik van deze website, gebruik van inhoud of bestanden die verzonden worden.
 • Opdrachtgevers kunnen aangeven dat zij niet tevreden zijn met het resultaat terwijl een bestelling als geleverd is gemarkeerd als het geleverde materiaal niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper op hun Opdrachten-pagina of als ze niet voldoen aan de vereisten die aan het begin van de verkoop zijn afgesproken.

Reviews

 • Feedbackbeoordelingen door kopers tijdens het voltooien van een bestelling vormen een essentieel onderdeel van het beoordelingssysteem van Flexnemer. Deze feedback tonen de algehele ervaring van de Opdrachtgever met de Opdrachtnemer en hun service. Opdrachtgevers worden aangemoedigd om de Opdrachtnemer op de hoogte te stellen van eventuele bezorgdheid tijdens hun actieve bestelling met betrekking tot de door de Opdrachtnemer geleverde service.
 • Het achterlaten van de feedback van een koper is een basisvoorbehoud van een Opdrachtgever.
 • Het is verboden om services, bestanden of informatie af te geven die vereist is om de service van een Opdracht af te ronden met het doel om gunstige beoordelingen of extra services te verkrijgen.
 • Reageren en een beoordeling plaatsen: Nadat het werk is geleverd, heeft de Opdrachtgever vijf dagen om te reageren. Als er binnen de reactieperiode geen antwoord wordt gegeven, wordt de bestelling als voltooid beschouwd.

Geschillen en annuleringen

 • Het annuleren van een bestelling kan gedaan worden via Flexnemer, wanneer mogelijk, door contact op te nemen met onze klantenservice.
 • Het indienen van een transactieconflict of het terugdraaien van een betaling via uw betalingsprovider of uw bank is een overtreding van deze Servicevoorwaarden. Als u dit doet, kan uw account tijdelijk of permanent worden uitgeschakeld. Opmerking: zodra u een geschil heeft ingediend bij uw betalingsprovider, komen de beschikbare geldmiddelen niet in aanmerking voor restitutie vanwege onze verplichtingen jegens de betalingsprovider.
 • In het geval dat een koper of verkoper een probleem tegenkomt dat gerelateerd is aan de service die in een bestelling wordt geleverd, wordt u aangeraden om onze Bemiddelingsmogelijkheid te gebruiken op onze website om de kwestie op te lossen.
 • Flexnemer behoudt zich het recht voor om via Flexnemer orders te annuleren of beschikbare bedragen in de wacht te plaatsen wanneer er verdachte frauduleuze transacties op de Site worden uitgevoerd.
 • Alle overdracht en toewijzing van intellectueel eigendom aan de Opdrachtgever is afhankelijk van de volledige betaling van de Opdracht en de levering kan niet worden gebruikt als de betaling om welke reden dan ook wordt geannuleerd.
 • Als een bestelling wordt geannuleerd (om welke reden dan ook), worden de betaalde bedragen teruggestort op het account waarmee betaald is.
 • Herzieningen van leveringen kunnen door verkopers worden uitgevoerd op basis van de Opdracht en klantenservice van de verkoper. Verkopers kunnen bepalen hoeveel revisies aan kopers worden aangeboden, inclusief de herzieningen.

Annuleren van bestellingen

 • Flexnemer moedigt kopers en verkopers aan om eventuele problemen onderling op te lossen, waarbij Flexnemer eventueel kan helpen wanneer nodig.
 • De mogelijkheid om verzoeken aan Flexnemer te beantwoorden om een ​​bestelling te annuleren, zal door ons klantenserviceteam worden beoordeeld op basis van een aantal factoren, waaronder schendingen van onze Servicevoorwaarden, algemeen wangedrag en oneigenlijk gebruik van het Flexnemer-systeem.
 • Voltooide bestellingen (of, waar van toepassing, voltooide mijlpalen) kunnen worden geannuleerd, na beoordeling van ons klantenserviceteam, tot 14 dagen nadat de bestelling (of mijlpaal) als voltooid is gemarkeerd. Houd er rekening mee dat bestellingen niet gedeeltelijk kunnen worden geannuleerd (dat wil zeggen dat we de volledige bestelling alleen kunnen annuleren als dit gerechtvaardigd is).
 • Bestellingen komen niet in aanmerking om te worden geannuleerd op basis van de kwaliteit van de service / het door de verkoper geleverde materiaal als de service werd verleend zoals beschreven in de Opdracht. Opdrachtgevers kunnen hun ervaring met de verkoper beoordelen, inclusief het algehele niveau van de ontvangen servicekwaliteit.
 • Kopers moeten Flexnemer gebruiken om hun zorgen en gewenste oplossing met betrekking tot de door hun verkoper geleverde service aan te pakken. Klantenondersteuning zal geen actie ondernemen tegen bestellingen waarbij de Opdrachtgever hun Opdrachtnemer niet op de hoogte hebben gesteld van problemen met betrekking tot de service van de Opdrachtnemer en Opdrachtgever toestaan ​​eerst een oplossing te bieden. Dit omvat niet het ongeoorloofd gebruik van Flexnemer.
 • Elk ongeoorloofd ​​gebruik van Flexnemer dat is aangetroffen tijdens een bestelling, na te zijn beoordeeld door ons klantenserviceteam, kan ertoe leiden dat de bestelling wordt geannuleerd. Dit omvat, maar is niet beperkt tot; pesterijen, onwettig gedrag of andere schendingen van de Servicevoorwaarden van Flexnemer.
 • Flexnemer zal bestellingen annuleren op basis van, maar niet beperkt tot, de volgende redenen:
  • Actieve bestellingen (nadat de Opdrachtgever zijn vereisten heeft ingediend en voordat Opdrachtnemer oplevert)
   • De Opdrachtnemer is te laat en reageert langer dan 24 uur niet, terwijl de bestelling is gemarkeerd als Te laat.
   • Gebruikers maken misbruik van de andere partij door bedreigingen van lage beoordelingen of gebruik te maken van ander materiaal (zoals logins, persoonlijke informatie) tegen elkaar.
   • Gebruikers die auteursrecht / handelsmerk inbreuk makende materialen hebben geleverd of hierin zijn opgenomen als onderdeel van de vereisten van de koper of de levering door de verkoper.
   • De gebruiker is niet langer een actieve Flexnemer-gebruiker vanwege schending van Servicevoorwaarden of het sluiten van zijn account.
  • Geleverde bestellingen (nadat de Opdrachtnemer levert en voordat de bestelling als voltooid is gemarkeerd)
   • De Verkoper gebruikt het Project Management Systeem om de leveringsvervaldatum te verlengen en om de gevraagde service te voltooien zonder de uiteindelijke geleverde service aan Opdrachtgever te leveren. Opmerking: meerdere gemelde overtredingen zullen resulteren in een permanente schorsing van het account
   • De Opdrachtnemer levert geen bestanden en / of bewijs van werk met betrekking tot de overeengekomen vereisten. Opmerking: de subjectiviteit van de betreffende materialen wordt beoordeeld door ons klantenserviceteam.
   • De Opdrachtnemer vraagt ​​om extra betalingen, op of buiten het Flexnemer-platform, door de definitieve levering van diensten die rechtstreeks verband houden met de overeengekomen vereisten in te houden.
   • De Opdrachtnemer houdt de laatste levering van diensten achter
   • Opdrachtgevers die de knop Revisies aanvragen misbruiken om meer services van Opdrachtnemers te verkrijgen dan de overeengekomen vereisten.
   • Opdrachtgevers die dreigen een schadelijke beoordeling achter te laten om meer diensten van de Opdrachtnemer te krijgen die geen verband houden met de overeengekomen vereisten.
  • Voltooide bestellingen (nadat de bestelling als voltooid is gemarkeerd en vóór de limiet van 14 dagen)
   • Gebruikers die na verificatie en met bewijsmateriaal zijn gerapporteerd om auteursrecht / handelsmerk inbreuk makende materialen te gebruiken.
   • Opdrachtgevers die geen gebruiksrechten voor commercieel gebruik hebben aangeschaft en die naar verluidt de materialen commercieel hebben gebruikt. Opmerking: Voorwaarden voor commercieel gebruik zijn te vinden op de Opdrachten-pagina van de verkoper en kunnen niet met terugwerkende kracht worden opgenomen als de bestelling meer dan 14 dagen is voltooid.
   • De Flexnemer Klantenservice zal gevallen van manipulatie van de afhandeling van bestellingen controleren die Opdrachtnemers en Opdrachtgevers verhinderen volledig gebruik te maken van Flexnemer en het voltooien van de opdracht kan verhinderen.

Terugbetalingen

 • Flexnemer vergoedt betalingen voor geannuleerde bestellingen automatisch terug naar uw betalingsprovider. Tegoeden die worden teruggestort van geannuleerde bestellingen, omvatten geen betaalde servicekosten.
 • Terugbetalingsrestituties, indien beschikbaar bij de betalingsprovider, kunnen worden uitgevoerd door ons klantenserviceteam. Om fraude en misbruik te voorkomen, beperken we het totale aantal keren dat gebruikers een terugbetaling van een betalingsprovider kunnen aanvragen via hun account, die door ons klantensupportteam kan worden beoordeeld. Voor dergelijke terugbetalingen kan een extra vergoeding worden gevraagd. Als er servicekosten zijn toegevoegd op het moment van aankoop om een nieuwe bestelling te maken, worden de servicekosten van die betaling niet samen met uw aanbetaling terugbetaald.

Bemiddelen

 • In het geval dat Opdrachtnemer en Opdrachtgever er niet uitkomen is Flexnemer leidend in de beslissing.
 • Flexnemer zal fungeren als bemiddelaar. Hierin kijkt de klantenservice naar de voortgang en geschiedenis van de Opdracht in het Project Management Systeem en via andere beschikbare kanalen.
 • Wanneer Flexnemer een beslissing heeft gemaakt, kiest Flexnemer of de vergoeding beschikbaar wordt voor de Opdrachtnemer of dat de opdracht geannuleerd wordt en dat de vergoeding teruggaat naar de Opdrachtgever.

Gebruik van gegevens en bescherming

Flexnemer maakt het mogelijk om online opdrachten te plaatsen, te delen, te verkopen en te kopen voor services die wij aanbieden in de vorm van profielen. Profielen op onze website zijn toegankelijk voor de gehele community van Flexnemer. Leden van Flexnemer kunnen communiceren via Flexnemer, het Portaal en op verschillende media rond en op Flexnemer. Wij waarborgen een klantvriendelijke en professionele omgeving voor gebruiker en gast. Dit deel gaat over het omgaan met gegevens op de website of ander platform rond Flexnemer. Neem contact op met de klantenservice wanneer iemand onze Servicevoorwaarden schendt of wanneer er andere problemen zijn rond uw account.

 • Om gegevens te beschermen blijven gebruikersidentiteiten geheim. Het aanvragen of delen van e-mailadressen, Skype of andere sociale netwerknamen, telefoonnummers of andere persoonlijke contactinformatie om buiten Flexnemer om te communiceren is verboden. Het is ook verboden om misbruik te maken van het communicatiesysteem in Flexnemer.
 • Elke noodzakelijke uitwisseling van persoonlijke informatie die nodig is om een service voort te zetten, moet worden uitgewisseld tijdens het bestelproces en tijdens het akkoord gaan van de opdracht.
 • Flexnemer biedt geen garantie voor het niveau van dienstverlening aan Opdrachtgevers. Wanneer u niet tevreden bent, kunt u contact opnemen met de Klantenservice en kijken wij waar te helpen.
 • Flexnemer biedt geen bescherming voor Gebruikers die buiten het Flexnemer-platform communiceren.
 • Alle informatie en bestandsuitwisselingen moeten uitsluitend op het platform van Flexnemer worden uitgevoerd.
 • Onbeleefd, beledigend, ongepast taalgebruik of gewelddadige berichten worden niet getolereerd en kunnen resulteren in een accountwaarschuwing of de opschorting / verwijdering van uw account.
 • Flexnemer staat open voor iedereen. Discriminatie van een gebruiker op basis van geslacht, ras, leeftijd, religieuze overtuiging, seksuele voorkeur of anderszins is niet acceptabel en kan leiden tot de opschorting / verwijdering van uw account.
 • Gebruikers mogen geen voorstellen indienen of partijen uitnodigen die via Flexnemer zijn geïntroduceerd om te contracteren of om vacatures te promoten, in contact te treden met of te betalen buiten Flexnemer.

Bestellingen

 • Gebruikers met de bedoeling om concurrerende verkopers te lasteren door te bestellen bij concurrerende services, zullen account gerelateerde acties plaatsvinden. Dit is bijvoorbeeld, maar niet beperkt tot, het permanent blokkeren van een account.
 • Gebruikers mogen niet spammen of vragen aan vorige Opdrachtnemers of Opdrachtgevers om beoordelingen te verwijderen / wijzigen of om bestellingen te annuleren die niet overeenstemmen met het beleid voor het annuleren van bestellingen of ons beleid.
 • Flexnemer beoordeelt gevallen van terugboekingen van betalingen en vergoedingen verschillende redenen, werken we hard aan het oplossen van geschillen in het voordeel van de Opdrachtnemer. Als de terugvordering het toelaat, zal Flexnemer delen of volledige verdiensten/vergoedingen terugstorten naar de Opdrachtgever(s).

Opdrachten

 • Gebruikers kunnen Opdrachten aan de klantenservice melden die mogelijk in strijd zijn met de Servicevoorwaarden van Flexnemer.
 • Opdrachtnemers garanderen dat alle inhoud die is opgenomen in hun Opdrachten origineel werk is dat door de Opdrachtnemer is ontworpen en geen inbreuk maakt op rechten van derden, inclusief, maar niet beperkt tot, auteursrechten, handelsmerken of servicemerken. In het geval dat bepaalde muziek of stock-media worden opgenomen in de Opdrachten, vertegenwoordigen Opdrachtnemers dat ze een geldige licentie hebben om dergelijke muziek en / of beeldmateriaal te gebruiken en ze op te nemen in de Opdrachten.
 • Flexnemer zal reageren op duidelijke en volledige kennisgevingen van vermeende auteursrecht- of handelsmerkinbreuk. Eventuele claims voor intellectuele eigendommen kunnen worden aangevraagd via de klantenservice en worden beoordeeld door de klantenservice.

Melden van overtredingen

Als u inhoud tegenkomt die mogelijk in strijd is met onze Servicevoorwaarden, dient u dit aan ons te melden via de juiste kanalen die zijn gemaakt om deze problemen op te lossen, zoals beschreven is in onze Servicevoorwaarden. Alle cases worden beoordeeld door ons vertrouwensteam die hier alle aandacht in heeft. Om de individuele privacy te beschermen, worden de resultaten van het onderzoek niet gedeeld. U kunt ons privacy beleid lezen voor meer informatie.

Overtredingen

Gebruikers kunnen een waarschuwing ontvangen op hun account wanneer er schendingen zijn van onze Servicevoorwaarden of voor elke fout van de gebruiker die wordt gemeld aan ons vertrouwens- en veiligheidsteam. Er wordt een waarschuwing verzonden naar het e-mailadres van de gebruiker. Waarschuwingen beperken de accountactiviteit niet, maar kunnen ertoe leiden dat een account de status van Opdrachtnemer verliest of permanent wordt uitgeschakeld op basis van de ernst van de overtreding. Bij meerdere waarschuwingen kan Flexnemer besluiten om volledige toegang tot het account (volledig) op te schorten.

Niet-toegestaan ​​gebruik

 • Pornografisch materiaal & Inhoud voor volwassenen – Flexnemer staat het niet toe om pornografisch materiaal en/of diensten voor volwassenen uit te wisselen via de communicatiekanalen in of buiten Flexnemer..
 • Ongepast gedrag en taal – Communicatie over Flexnemer moet vriendelijk en professioneel zijn. Flexnemer is tegen pesten, intimidatie en haatuitingen richting anderen en veroordeeld dit zwaar. We bieden gebruikers een middel om berichten uit te wisselen tussen, een Project Management Systeem waar het volledige traject van de opdracht in gemonitord wordt en deel te nemen aan grotere platforms zoals onze Social Media Pagina’s.
 • Phishing en Spam – Flexnemer neemt de veiligheid van de leden serieus. Pogingen om schadelijke inhoud te publiceren of te verzenden met de bedoeling om de account of computeromgeving van een ander lid te compromitteren, zijn ten strengste verboden. Respecteer de privacy van onze Gebruikers door geen contact met hen op te nemen met aanbiedingen, vragen, suggesties of iets dat niet direct verband houdt met hun opdrachten of bestellingen.
 • Privacy en identiteit – u mag de persoonlijke en vertrouwelijke informatie van anderen niet publiceren of delen. Elke uitwisseling van persoonlijke informatie die nodig is voor het voltooien van een dienst moet tijdens de bestelling worden vermeld en mag alleen verlopen via ons Project Management Systeem. Opdrachtnemers bevestigen verder dat alle informatie die zij van de Opdrachtgever ontvangen en die geen openbaar domein is, voor geen enkel ander doel dan voor de levering van het werk aan de koper zal worden gebruikt. Gebruikers die buiten Flexnemer communiceren, worden niet beschermd door deze Servicevoorwaarden.
 • Flexnemer profiel – U mag geen valse identiteit creëren op Flexnemer, uw identiteit verkeerd voorstellen, een Flexnemer-profiel maken voor iemand anders dan uzelf (een echt persoon), of een account of informatie van een andere gebruiker gebruiken of proberen te gebruiken; Uw profielinformatie, inclusief uw beschrijving, vaardigheden, locatie, enz., mag deels anoniem blijven, maar moet correct en volledig zijn en mag niet misleidend, illegaal, aanstootgevend of anderszins schadelijk zijn. Flexnemer behoudt zich het recht voor van gebruikers te eisen dat ze een verificatieproces doorlopen om Flexnemer te gebruiken (door legitimatie, telefoon, etc. te gebruiken).
 • Claims inzake intellectuele eigendom – Flexnemer zal reageren op duidelijke en volledige kennisgevingen van vermeende auteursrecht- of handelsmerkinbreuk en / of schending van de servicevoorwaarden van derden. Om een claim in te dienen voor intellectuele eigendommen verwijzen wij u door naar de klantenservice.
 • Fraude / onwettig gebruik – U mag Flexnemer niet gebruiken voor onwettige doeleinden of om illegale activiteiten uit te voeren.

Misbruik en spam

 • Meerdere accounts – Om fraude en misbruik te voorkomen, zijn gebruikers beperkt tot één actief account. Elk extra account waarvan is vastgesteld dat het wordt gemaakt om richtlijnen te omzeilen, concurrentievoordelen te bevorderen of de Flexnemer-community te misleiden, wordt geblokkeerd en definitief verwijderd. Het maken van meerdere accounts kan ertoe leiden dat alle gerelateerde accounts worden uitgeschakeld. Opmerking: elke schending van de Servicevoorwaarden van Flexnemer is reden voor permanente schorsing van alle accounts.
 • Gericht misbruik – Flexnemer tolereren geen gebruikers die gericht zijn op het maken van misbruik of intimidatie richting andere gebruikers op Flexnemer. Dit omvat het maken van nieuwe meerdere accounts om leden lastig te vallen via ons communicatiesysteem.
 • Doorverkopen gebruikers – U mag geen Flexnemer-accounts kopen of verkopen.

Algemene voorwaarden gebruik website

 • Flexnemer behoudt zich het recht voor om een ​​account in de wacht te zetten of permanent accounts uit te schakelen wegens schending van deze Servicevoorwaarden of vanwege illegaal of ongepast gebruik van de website of services.
 • Schending van de Servicevoorwaarden van Flexnemer kan ertoe leiden dat uw account permanent wordt uitgeschakeld.
 • Gebruikers met uitgeschakelde accounts kunnen niet verkopen of kopen op Flexnemer.
 • Gebruikers die onze Servicevoorwaarden hebben geschonden en waarbij hun account is uitgeschakeld, kunnen contact opnemen met ons klantenserviceteam voor meer informatie over de schending en de status van het account.
 • Gebruikers moeten hun accounteigendom via de klantenservice kunnen verifiëren door materialen aan te leveren die het eigendom van dat account aantonen.
 • Opdrachtnemers kunnen hun inkomsten uit geblokkeerde accounts opnemen na een veiligheidsperiode van 90 dagen EN na volledige verificatie van de eigendom van het betreffende account, onder voorbehoud van goedkeuring door Flexnemer.
 • Geschillen moeten worden behandeld door contact op te nemen met de klantenservice van Flexnemer.
 • Flexnemer kan van tijd tot tijd wijzigingen aanbrengen in zijn Servicevoorwaarden. Wanneer deze wijzigingen zijn aangebracht, maakt Flexnemer een nieuw exemplaar van de servicevoorwaarden beschikbaar op deze pagina.
 • U begrijpt en gaat ermee akkoord dat als u Flexnemer gebruikt na de datum waarop de Servicevoorwaarden zijn gewijzigd, Flexnemer uw gebruik zal behandelen als aanvaarding van de bijgewerkte Servicevoorwaarden.

Inhoud op de website door gebruikers

Inhoud die gemaakt is door gebruiker en verwijst naar de inhoud die door gebruikers is toegevoegd, in tegenstelling tot inhoud die door de site is gemaakt, noemen wij inhoud op de website gemaakt door gebruikers. Alle inhoud die door onze gebruikers (Opdrachtnemers en Opdrachtgevers) in Flexnemer wordt geüpload, is door gebruikers aangemaakte inhoud. Flexnemer controleert niet door gebruikers geüploade / gemaakte inhoud op geschiktheid, schendingen van auteursrechten, handelsmerken, andere rechten of schendingen. We nodigen iedereen uit om overtredingen te melden samen met een eigendomsbewijs. Meldingen kunnen gemaakt worden via onze klantenservice. Flexnemer mag inhoud verwijderen of blokkeren wanneer er meldingen zijn van eigendom.

Flexnemer is niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit of het niveau van dienstverlening door de Opdrachtnemes (zelfs als het de bestverkopende of best beoordeelde Opdrachtnemers zijn). We bieden geen garantie met betrekking tot de uitvoering van een opdracht, hun levering en eventuele communicatie tussen Opdrachtgevers en Opdrachtnemers. We moedigen gebruikers aan om te profiteren van ons systeem, onze community en gezond verstand bij het kiezen van geschikte Opdrachten.

Door een service aan te bieden, verbindt de Opdrachtnemer zich ertoe dat hij / zij over voldoende rechten, rechten en / of licenties beschikt om de service die wordt aangeboden op Flexnemer te leveren, te verkopen of door te verkopen. Verkopers die online reclame maken voor hun Opdracht, moeten zich houden aan de wetten en servicevoorwaarden van het advertentieplatform of de relevante website of service die wordt gebruikt om te adverteren. Indien u dit niet doet, kan dit leiden tot verwijdering van de Opdracht en kan dit leiden tot opschorting van de account van de Opdrachtnemer.

Voor specifieke voorwaarden met betrekking tot intellectuele eigendomsrechten en voor het melden van claims wegens schending van auteursrechten (Auteurswet) of inbreuk op handelsmerken – raadpleegt u onze Servicevoorwaarden. Houd er rekening mee dat het ons beleid is om in gepaste omstandigheden de accounts van gebruikers die herhaaldelijk inbreuk plegen uit te schakelen en / of te beëindigen.

Eigendom

Eigendom en beperkingen: Tenzij duidelijk anders vermeld op de Opdrachten-pagina / beschrijving van de Opdrachtnemer, krijgt de Opdrachtgever alle intellectuele eigendomsrechten, inclusief maar niet beperkt tot auteursrechten voor het geleverde werk van de Opdrachtnemer, wanneer het werk wordt geleverd en de betaling voltooid is doet de Opdrachtnemer afstand van enige en alle morele rechten hierin. Het geleverde werk zal worden beschouwd als werk volgens de Nederlandse Auteurswet. In het geval dat het geleverde werk niet voldoet aan de vereisten van de overeenkomst of wanneer de Auteurswet niet van toepassing is, gaat de Opdrachtnemer uitdrukkelijk akkoord om het auteursrecht op het geleverde werk aan de Opdrachtgever over te dragen. Alle overdracht en toewijzing van intellectueel eigendom aan de Opdrachtgever is afhankelijk van de volledige betaling van de Opdracht en de levering kan niet worden gebruikt wanneer de betaling om welke reden dan ook wordt geannuleerd. Voor het verwijderen van twijfel, in op maat gemaakt werk (zoals ontwerpwerk, het genereren van rapporten enz.), is het geleverde werk exclusieve eigendom van de Opdrachtgever en wijst de Opdrachtnemer alle rechten, titels en belangen in het geleverde werk toe. Sommige optredens (inclusief voor op maat gemaakt werk) vragen extra betalingen voor een licentie voor commercieel gebruik. Dit betekent dat als u de Opdracht koopt voor persoonlijk gebruik, u alle rechten bezit die u nodig hebt voor een dergelijk gebruik en de licentie voor zakelijk gebruik niet nodig hebt. Als u van plan bent om het te gebruiken voor het verdienen van geld, of voor elk doel dat direct of indirect verband houdt met een bedrijf of een andere onderneming met winstoogmerk, moet u de licentie voor commercieel gebruik kopen via een extra betaling om meer rechten die betrekking hebben op zakelijk gebruik te krijgen.

Voor Opdrachten waarmee de gebruiker als persoon zelf ingezet kan worden (denk aan Voice Over, foto’s van gebruiker zelf, maar niet beperkt tot deze voorbeelden), wanneer het werk wordt geleverd en de betaling volledig gedaan is, koopt de koper basisrechten (wat betekent dat de koper een eenmalige vergoeding betaalt waarmee hij het werk voor altijd en voor elk doel kan gebruiken, met uitzondering van commercials, radio commerciële spots op televisie en internet). Als u deze diensten wilt gebruiken om een ​​product en / of services te promoten (met uitzondering van betaalde marketingkanalen), moet u de commerciële rechten kopen. Als u de diensten wilt gebruiken in radio-, televisie- en internetcommercials, moet u  de volledige uitzendrechten kopen. Lees hieronder hoe dit precies werkt.

Opdrachtnemers bevestigen verder dat alle informatie die zij van de Opdrachtgever ontvangen en die geen openbaar domein is, vertrouwelijk zal worden behandeld en niet mag worden gedeeld of gebruikt voor welk doel dan naast levering van het bestelde werk aan de koper.

Bovendien zijn gebruikers (zowel Opdrachtnemers als Opdrachtgevers) het erover eens dat tenzij ze expliciet anders aangeven, de inhoudsgebruikers vrijwillig / uploaden naar Flexnemer, inclusief teksten, foto’s, video’s, gebruikersnamen, gebruikersfoto’s, gebruikersvideo’s en andere informatie, inclusief het geleverde werk, door Flexnemer kan worden gebruikt voor marketing en / of andere doeleinden, zonder rekening te houden met voorkeuren.

Uitkopen van een Opdrachtnemer

Bij de aanschaf van een dienst waarbij de persoon (in vorm van stem, beeld, maar niet beperkt tot deze voorbeelden van vormen) ingezet wordt verleent de Opdrachtnemer een eeuwigdurende, exclusieve, niet-overdraagbare, wereldwijde licentie om de gekochte Voice Over te gebruiken (behalve voor commerciële, radio-, televisie- en internetcommercialspots).

Door het kopen van de commerciële rechten bij uw bestelling, verleent de Opdrachtnemer u naast de basisrechten een licentie om de voice-over te gebruiken voor alle zakelijke, promotionele en niet-broadcastdoeleinden. Onder bedrijfs-, promotie- en niet-broadcastdoeleinden wordt verstaan ​​elk zakelijk gerelateerd gebruik voor het creëren of bevorderen van winst of service voor een product (met uitzondering van betaalde marketingkanalen), zoals (als voorbeeld): gepubliceerde uitlegvideo’s naar bedrijfswebsites, sociale netwerken of e-mailcampagnes, audioboeken, podcast-intro’s en sluit strikt alle illegale, immorele of lasterlijke doeleinden uit.

Door de aankoop van een volledige uitzendrechten bij uw bestelling, in aanvulling op de commerciële rechten, verleent de Opdrachtnemer u een licentie voor volledige uitzending, waaronder internet, radio en tv “betaalde kanalen” inclusief (als voorbeeld): televisiecommercials, radiospotjes, internetradio en platforms voor het streamen van muziek / video, en sluit strikt alle illegale, immorele of lasterlijke doeleinden uit.

Het uitkopen van deze rechten is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van Flexnemer. Er is geen garantie, uitdrukkelijk of impliciet, met de aankoop van deze levering, inclusief met betrekking tot geschiktheid voor een bepaald doel. De Opdrachtnemer en Flexnemer zijn niet aansprakelijk voor claims, of incidentele, gevolg- of andere schade die voortvloeit uit deze licentie, de levering of uw gebruik van de levering.

Licentie voor commercieel gebruik

Door een “Licentie voor Commercieel Gebruik” bij uw bestelling aan te schaffen, verleent de Opdrachtnemer u een eeuwigdurende, exclusieve, niet-overdraagbare, wereldwijde licentie om de gekochte levering voor toegestane commerciële diensten te gebruiken. Alle intellectuele eigendomsrechten van de gekochte levering worden hierbij aan u overgedragen. Toegestane commerciële doeleinden betekent elk zakelijk gerelateerd gebruik, zoals (bij wijze van voorbeeld) reclame, promotie, het maken van webpagina’s, integratie in product, software of andere zakelijk gerelateerde hulpmiddelen enz., En sluit strikt alle illegale, immorele of lasterlijke doeleinden uit. Deze licentie is onderworpen aan de servicevoorwaarden van Flexnemer. Er is geen garantie, uitdrukkelijk of impliciet, met de aankoop van deze levering, inclusief met betrekking tot geschiktheid voor een bepaald doel. De Opdrachtnemer en Flexnemer zijn niet aansprakelijk voor claims, of incidentele, gevolg- of andere schade die voortvloeit uit deze licentie, de levering of uw gebruik van de levering.

Disclaimer voor garanties

Uw gebruik van de site, de inhoud en elke dienst of items verkregen via de website is op eigen risico. De site, de inhoud ervan en alle diensten of items verkregen via de website worden geleverd zonder enige expliciete of impliciete garanties. Flexnemer en elk persoon verbonden aan Flexnemer biedt geen enkele garantie of verklaring met betrekking tot de volledigheid, veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, nauwkeurigheid of beschikbaarheid van de website.

HET VOORGAANDE BEINVLOEDT GEEN ENKELE GARANTIE DIE NIET KAN WORDEN UITGESLOTEN OF BEPERKT ONDER DE TOEPASSELIJKE WETGEVING.

Beperking van aansprakelijkheid

IN GEEN GEVAL IS FLEXNEMER, HAAR (EVENTUELE) DOCHTERONDERNEMINGEN OF HUN LICENTIEHOUDERS, DIENSTVERLENERS, MEDEWERKERS, AGENTEN, AMBTENAREN OF DIRECTEUREN AANSPRAKELIJK VOOR SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK, ONDER ENIGE JURIDISCHE THEORIE, DIE VOORTVLOEIT UIT OF IN VERBAND MET UW GEBRUIK, OF ONVERMOGEN TOT GEBRUIK, DE WEBSITE, ENIGE WEBSITES DIE ERMEE AAN VERBONDEN ZIJN, ENIGE CONTENT OP DE WEBSITE OF DERGELIJKE ANDERE WEBSITES OF ENIGE SERVICES OF PUNTEN DIE WORDEN VERKREGEN VIA DE WEBSITE OF DERGELIJKE ANDERE WEBSITES, INCLUSIEF ENIGE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE, INCIDENTELE, GEVOLG- OF STRAFRECHTELIJKE SCHADE, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT, PERSOONLIJK LETSEL, PIJN EN LIJDEN, EMOTIONELE NOOD, VERLIES VAN ONTVANGSTEN, WINSTDERVING, VERLIES VAN ZAKEN OF VERWACHTE BESPARINGEN, VERLIES VAN HET GEBRUIK, VERLIES VAN GOODWILL, VERLIES VAN GEGEVENS, EN OF VEROORZAAKT DOOR NALATIGHEID (INCLUSIEF NALATIGHEID), CONTRACTBREUK OF ANDERS, ZELFS INDIEN VOORZIENBAAR.

IN HET AANVAARDEN VAN AANSPRAKELIJKHEID ALS DE BEPERKTE GEAUTORISEERDE BETALINGSVERZEKERINGSAGENT VAN DE VERKOPER, STAAN FLEXNEMER EN ZIJN FILIALEN GEEN AANSPRAKELIJKHEID VOOR EVENTUELE HANDELINGEN OF WEGLATINGEN VAN DE VERKOPER.

HET VOORGAANDE BEINVLOEDT GEEN ENKELE AANSPRAKELIJKHEID DIE NIET KAN WORDEN UITGESLOTEN OF BEPERKT ONDER DE TOEPASSELIJKE WETGEVING.